Hajós vásárlási lehetőségek

Hajós vásárlási lehetőségek szempontjából nem túl sok üzlettel rendelkezik, azonban minden megtalálható, amire szükség lehet. Bár ezt a bájos kis települést elsősorban nem vásárlási céllal keressük fel. Hiszen sok a látnivaló és egész évben számos program lehetőséggel várja a látogatókat. Ennek ellenére néhány üzlet rendelkezésünkre áll.

Hajós vásárlási lehetőségek

Híd-Coop Zrt.

 • Cím: Hajós, Köztársaság tér 1.
 • Tel: +36 78 404 794, +36 78 462 213 

Goods Market

 • Cím: Hajós, Rákóczi u. 4.
 • Tel: +36 70 425 5572 
 • Nyitvatartás:
  H: Zárva
  K-Sz: 8.00-11.00  14.00-17.00
  V: 8.00-11.00

Ha ezen túlmenően szeretnénk vásárolni, akkor Baja vagy Kalocsa kínál bővebb lehetőségeket. Baja nagyjából 30-, Kalocsa kb. 20 km távolságra található. Itt bevásárló központok, gyógyszertárak, bankok is nagy számban kínálják szolgáltatásaikat. Ezekben a nagyobb városokban szállás lehetőségek is nagyobb számban elérhetők, ha Hajóson már nem találnánk szabad helyet.

Hajós látnivalók, lehetőségek

Ha felkeressük ezt a csodálatos fekvésű települést, érdemes akár több napra is maradni, hiszen a környék is sok látnivalót ígér. Ahol gyerekekkel együtt is megtaláljuk a lehetőségeket. Biciklizés, túrázás, templom, kastély és pincefalu látogatás, mind remek lehetőségeket kínál. A Kastélyban Látogatóközpont működik, ahol állandó- és időszakos kiállításokkal várják az érdeklődőket. A környéken számos túraösvény mutatja be a környék növény- és állatvilágát egyaránt.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Haj%C3%B3s

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom