Hajós város étterem

Hajós város étterem szempontjából egészen jól ellátott település. Több étterem, kávézó, cukrászda és söröző is található a belvárosban. Így aki nem hosszabb időre érkezik, annak is vannak étkezési lehetőségei a településen. De érdemes hosszabb időt itt tölteni, hiszen programokban és látnivalókban is bővelkedik a település. Ráadásul Hajós környéke is számos lehetőséget kínál, akár gyerekekkel is. Nemcsak a kultúrális látnivalókat kedvelők, de a természet szerelmesei is megtalálják a lehetőségeiket. Hiszen biciklizni, túrázni a környéken szinte bárhol lehet. Tanösvények sokasága várja a természetjárókat, aki pedig vizen szeretné megtenni ugyanezt, annak sem kell messze mennie, hiszen Baján számos vizi túra elérhető.

Hajós város étterem

Barokk Kávézó – Érseki Kastély

Popey Étterem

Faluvégi cukrászda

Pizzakert

Hajós Pincefalu részén is található étterem, mely panzióként is üzemel. Gluténérzékenyek számára is tudnak ételt készíteni.

Judit Panzió és Étterem

Aki ennél nagyobb kínálatra vágyik, annak a környék nagyobb városaiban kell lehetőségeket keresnie. Kalocsa 20 km, Baja 30 km távolságra található Hajóstól. Itt helyben és a környéken is számos szálláslehetőség kínálja szolgáltatásait. Hajóson hotel nem található.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Haj%C3%B3s

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom